Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Διαμαρτυρία «αγροτικών» φωτοβολταϊκών, στο ΥΠΕΚΑ, την Πέμπτη

Να τηρηθούν οι συμβάσεις, που απειλούνται μονομερώς από το υπουργείο ΠΕΚΑ, και να συντομευθούν οι πληρωμές, που σήμερα ξεπερνούν σε καθυστέρηση τους 7 μήνες, ζητά μεταξύ άλλων ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγροτικών Φωτοβολταϊκών (ΠΣΑΦ), ο οποίος συνεπικουρούμενος από τον Σύλλογο Αγροτικών Φωτοβολταϊκών Ηπείρου, διοργανώνει κινητοποίηση έξω από το υπουργείο την Πέμπτη 27/2 στις 12.30 το μεσημέρι έξω.
Από την πλευρά του ο Σύλλογος Αγροτικών Φωτοβολταϊκών Ηπείρου τονίζει σε επίσημη ανακοίνωσή του ότι, συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας καθώς συνεχίζεται ο αγώνας ενάντια στα σχέδια του υπουργείου.
«Τονίζουμε για ακόμη μια φορά, ότι δεν πρόκειται να αποδεχθούμε κανένα κούρεμα στις συμβάσεις μας, που προσπαθεί να μας επιβάλει το υπουργείο.
Το σχέδιο που έχει, και οι αναβολές  σχετικά  με την ανακοίνωση των μέτρων, μας ενθαρρύνει προσφέροντας  δύναμη και θυμό. Είμαστε πανέτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε με όποιο τίμημα, έτσι και αλλιώς, ότι ήταν να χάσουμε το χάσαμε. Κατάφεραν να μας κάνουν από νοικοκύρηδες ,επαίτες [για να πληρώνουμε το Φ.Π.Α κάθε φορά] και όχι μόνο.
Τέλος καλούμε τα μέλη μας αγρότες  και όλους  τους συναδέλφους ιδιώτες και οικιακούς, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας συμμετέχοντας στην διαμαρτυρία της Πέμπτης. Είναι ο μόνος τρόπος, για να καταλάβουν ότι πέρασε η εποχή του καναπέ, και ότι μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε ακραίες ενέργειες» καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου.
(energypress.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου