Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Συνεχίζει τις δικαστικές "μάχες" η ΠΟΣΠΗΕΦ παρά την πρώτη "ήττα"

Την πρόθεσή της να συνεχίσει τη νομική μάχη κατά των νέων μέτρων για τα φωτοβολταϊκά, παρά την πρώτη απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων (δείτε εδώ σχετικά), γνωστοποιεί η ΠΟΣΠΗΕΦ.
Αναλυτικότερα, η ομοσπονδία, απευθυνόμενη προς τους παραγωγούς, στη σχετική της ανακοίνωση με ημερομηνία 1/5/2014 αναφέρει:
«Σήμερα βγήκαν οι Πρώτες Αποφάσεις σε επίπεδο ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ που κατέθεσαν τρείς ομάδες Παραγωγών στα Δικαστήρια των Ευελπίδων. Η Εκδίκαση της κύριας δίκης των Ασφαλιστικών ορίστηκε στις 25 και 27 Ιουνίου. Δυστυχώς τα Δικαστήρια δεν έδωσαν προσωρινή Προστασία στους Παραγωγούς μέχρι την Ημερομηνία των Ασφαλιστικών. Είχαμε πολύ μικρές πιθανότητες το λέγαμε και το τονίζαμε σε κάθε Συνέλευση και μας το είχαν πει εξαρχής και οι δικηγόροι.  Θέλαμε όμως να ξεδιπλώσουνε το Νομικό τους Οπλοστάσιο κάτι που το πετύχαμε γιατί πήραμε ήδη το σύνολο των ενστάσεων και των ισχυρισμών τους. Θέλαμε να ασκήσουμε επίσης τη μέγιστη Πίεση ενόψει των επερχόμενων Εκλογών. Για αυτό και θα εξακολουθήσουμε να καταθέτουμε Προσωρινές Διαταγές και ασφαλιστικά μέτρα. Διατηρούσαμε βέβαια και κάποιες μικρές Ελπίδες ότι θα αναγνωριζόντουσαν οι καταστροφικές   για  μας διατάξεις , και δε θα υπερτερούσαν οι αοριστίες των δικηγόρων του ΛΑΓΗΕ και του Δημοσίου και Υπέρτερου δημόσιου Συμφέροντος.
 Συνεχίζουμε να αποστέλλουμε στοιχεία   στους Δικηγόρους μας   και παρακολουθούμε τις Εξελίξεις από το site της Ομοσπονδίας. Η πρώτη μάχη δόθηκε θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές. Η υπόθεση πρέπει να διαχυθεί σε πολλούς δικαστές. Οι Παραγωγοί που συμμετείχαν στα Πρώτα Ασφαλιστικά θα ενημερωθούν με ηλεκτρονική Αλληλογραφία από   το Συνεργαζόμενο Νομικό Γραφείο του κου Κολλύρη άμεσα.   Παράλληλα ενόψει της Προετοιμασίας για τη Συζήτηση των Ασφαλιστικών θα ζητηθεί από το Νομικό Γραφείο μέσω πάλι Ηλεκτρονικής αλληλογραφίας συμπληρωματικά και διευκρινιστικά Στοιχεία. Παρακαλείσθε για την άμεση και πλήρη   αποστολή των συγκεκριμένων στοιχείων για την καλύτερη Υποστήριξη των Δίκαιων αιτημάτων μας και την μεγιστοποίηση των πιθανοτήτων να κερδίσουμε τις κύριες δίκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου