Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Εναρξη λειτουργίας του νέου ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΑΠΕ & ΣΗΘΥΑ

Ο ΔΑΠΠΕΠ ανακοινώνει τη λειτουργία του νέου ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΑΠΕ & ΣΗΘΥΑ στον ακόλουθο σύνδεσμο (link): https://ape.dapeep.gr

Η πρόσβαση στην εφαρμογή γίνεται αποκλειστικά με τις τελευταίες εκδόσεις των Internet Explorer και Firefox. Οι ήδη εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν μεταφερθεί αυτόματα στη νέα εφαρμογή.

Για την εγγραφή νέων παραγωγών στο σύστημα, θα χρειαστεί να εισάγετε τον ΑΦΜ σας, έναν Αριθμό Σύμβασης, την ηλεκτρονική διεύθυνσή σας και έναν Κωδικό Πρόσβασης της επιλογής σας.

Ειδικά για την περίπτωση που το ΑΦΜ σχετίζεται αποκλειστικά με σταθμό ΑΠΕ στο ηλεκτρικό σύστημα Σύρου, Πάρου και Μυκόνου, στη θέση του Αριθμού Σύμβασης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον 8-ψήφιο Αριθμό Παροχής του σταθμού που αναγράφεται στο ενημερωτικό σημείωμα του ΔΕΔΔΗΕ.

Επισημαίνεται ότι μέσω της ίδιας εφαρμογής γίνεται πλέον και η υποδοχή ηλεκτρονικών δηλώσεων από τους Κατόχους σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Α.Π.Ε. και Σ.Η.Θ.Υ.Α. με συμβάσεις λειτουργικής ενίσχυσης (ΣΕΔΠ & ΣΕΣΤ) προκειμένου να δηλώσουν το ποσό της επενδυτικής ενίσχυσης που έχει καταβληθεί και τα λοιπά απαιτούμενα στοιχεία για τον υπολογισμό του μηνιαίου Ποσού Απομείωσης της Λειτουργικής Ενίσχυσης (Π.Α.Λ.Ε.).



(b2green.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου