Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΠΣΑΑΦ: Αναμένεται επανενεργοποίηση για τις δηλώσεις των αγροτών

Με σημερινή του ανακοίνωση, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αδικημένων Αγροτικών Φωτοβολταϊκών (ΠΣΑΑΦ) ενημερώνει ότι υπάρχει ανταπόκριση στο αίτημα για επανενεργοποίηση των δηλώσεων επαγγελματία αγρότη.
Αναλυτικότερα, ο σύνδεσμος σημειώνει τα εξής:
«Σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση, το αίτημα που υποβάλαμε στο Υπουργείο την 08 Απριλίου 2015, για επανενεργοποίηση της εφαρμογής δήλωσης επαγγελματία αγρότη έγινε δεκτό και ελήφθη θετική απόφαση. Για τον χρόνο έναρξης και λήξης υποβολής των δηλώσεων, αναμένεται να εκδοθεί σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ΛΑΓΗΕ http://www.lagie.gr, για την οποία θα ενημερώσουμε τηλεφωνικά τα ενδιαφερόμενα μέλη μας.
Η υποβολή της δήλωσης θα γίνει από τον καθένα στον ατομικό του λογαριασμό με χρήση των προσωπικών του κωδικών. Οτιδήποτε άλλο διαδίδεται η υπονοείται από επιτήδειους, για δήθεν ομαδική τακτοποίηση όσων θα συμπεριληφθούν σε λίστες που θα παραδοθούν στο Υπουργείο, είναι αστειότητες που στοχεύουν σε παραπλάνηση των αγροτών, και στον εξαναγκασμό των αποστασιοποιημένων σε εγγραφή η ανανέωση συνδρομών, με καταβολή των 110 / 50 ευρώ αντίστοιχα, ως “αντάλλαγμα για το... ρουσφέτι” !!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου